In de keuken van Uno per Uno

 

Op deze pagina kunt u een kijkje nemen in de keuken waar we
onze producten bereiden.

Uno per Uno maakt nog zelf de banketbakkerscrème voor in
de pasticcini met verse melk, bloem, eieren en vanille.
Een grote pan met vers gekookte crème staat klaar.
Zodra deze afgekoeld is kunnen we de crème gebruiken om de
pasticcini te vullen.

De "scudelette" (zanddeegbakjes) worden al eerder gebakken
en luchtdicht verpakt zodat ze lekker vers en krokant blijven.

En dan staat, na flink doorwerken, de keuken vol met pasticcini
in allerlei smaken. Klaar om gemengd op de bladen te leggen en naar
de klant te brengen.

 

 

Uno per Uno maakt ook heerlijk verse koekjes zoals madeleines,
cocoskoekjes, cantuccini en nog vele andere soorten. Natuurlijk
ook zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige
smaak-en kleurstoffen.

 

 

Terug naar Uno per Uno



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen, bestelformulier en contactinformatie kunt u
hier vinden.

 

 

© Uno per Uno 2008 - KvK Ede 50980289